Primaria Comunei Bălilești / CIF: 4122124
Strada Principală, Nr. 169, Com. Bălilești, Jud. Arges
Tel / Fax: (004) 024 856 2080
Email: registratura@primariabalilesti.ro
  

ANUNȚ IMPORTANT!

  /   Rubrica:

StiriÎn atenția cetățenilor comunei Bălilești:

Având în vedere definitivarea procedurilor legale de transfer a bazei de date privind Serviciul Public de Evidența Persoanelor de la Câmpulung la Mioveni, vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 01 iunie 2018, tot ceea ce ține de acest domeniu va fi gestionat la Mioveni (Bulevardul Dacia, bloc P2A).

Prin urmare, preschimbarea și eliberarea cărții de identitate sau a vizei de flotant, vor fi efectuate la Mioveni, ci nu la Câmpulung, așa cum se întâmpla până acum.

Amintim că Primăria comunei Bălilești a solicitat Consiliului Județean Argeș, schimbarea arondării comunei Bălilești pe linie de evidență a persoanelor, de la Serviciul Public Comunitar Câmpulung la Serviciul Public Comunitar Mioveni, motivul principal fiind acela că distanța dintre comuna Bălilești și orașul Mioveni este mai mică decât distanța față de municipiul Câmpulung, prin schimbarea arondării creându-se premisele unei deserviri mai prompte a cetățenilor acestei comune.
            Prin adresa nr. 5298/26.01.2018 (înregistrată la Primăria Orașului Mioveni cu nr. 4122/05.02.2018), Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor Argeș, a solicitat acordul pentru arondarea comunei Bălilești pe linie de evidență a persoanelor la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor ( SPLCEP) Mioveni.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati acest link.