Primaria Comunei Bălilești / CIF: 4122124
Strada Principală, Nr. 169, Com. Bălilești, Jud. Arges
Tel / Fax: (004) 024 856 2080
Email: registratura@primariabalilesti.ro
  

Ziua Comunei Bălilești și aprinderea Flăcării Centenarului

  /   Rubrica:

StiriÎn Anul Centenarului Marii Uniri de la 1918, autoritățile locale omagiază eroii neamului prin momente comemorative, prilejuite de aprinderea Flăcării Centenarului Marii Uniri de la 1918, lucru care s-a întâmplat ieri, la Monumentul Eroilor din centrul comunei. Totodată s-a desfășurat și a XIII-a ediție a Zilei Comunei Bălilești.

Manifestările au debutat duminică dimineața, începând cu ora 10:00, cu mai multe competiții sportive (șah, table, tenis de masă), au continuat cu un program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale Bălilești, sub îndrumarea cadrelor didactice, și s-au încheiat seara târziu, în acordurile muzicii, într-o atmosferă de petrecere tradițională românească. Sărbătoarea a cuprins, printre altele, festivitățile de premiere ale celor mai meritoși elevi din comună precum și a cuplurilor care au împlinit o jumătate de secol de căsnicie neîntreruptă, dar și a câștigătorilor la competițiile sportive, multe momente artistice și de petrecere cu renumiți interpreți de muzică populară și ușoară. Nu a lipsit nici tombola, care a oferit localnicilor șansa de a câștiga diferite premii constând în produse electrocasnice.

Pe această cale, doresc să vă mulțumesc tuturor pentru prezența dumneavoastră într-o zi atât de importantă pentru noi și vă invităm să ne fiți alături și cu alte ocazii!